Concert pascal
MOPAN Suceava

Luminiţa Anghel a tratat-o ca pe o prinţesă pe micuţa Măriuca, fetiţa pe care o luase, în 2009, dintr-un centru de plasament. Din păcate, traiul îmbelşugat avea să se sfârşească,pentru bietul copil, în urmă cu trei ani, când mama ei biologică, Angelica Constantin, i-a declarat război ”mamei adoptive”. Regretele femeii sunt însă zadarnice.

Reporterii Click! au stat de vorbă zilele trecute cu mama ei biologică, la trei ani de la scandalurile de pomină. Angelica Constantin recunoaşte de-abia acum că i-a făcut un mare rău propriului copil: “Îmi pare rău că i-am luat fetiţa Luminiţei pentru că o iubea pe Măriuca. Am zis atunci că nu mă lasă să o văd când vreau eu, ne-am certat rău. Nu am o situaţie financiară atât de bună ca a ei, fapt pentru care fetiţa mea, care a împlinit 11 ani, se află şi acum într-un centru de plasament. Vreau să vă spun că Măriuca vorbeşte foarte frumos despre Luminiţa Anghel.”

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/mama-fetitei-adoptate-de-luminita-anghel-o-iubea-pe-mariuca-imi-pare-rau-ca-i-am

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava