Concert pascal
MOPAN Suceava

Marc Anthony și Jennifer Lopez au programe foarte încărcate, dar mereu își fac timp pentru copiii lor, potrivit contactmusic.com. Marc este tatăl Ariannei, o fată de 18 ani, rezultată în urma relației pe care a avut-o cu Debbie Rosado, a lui Cristian, 12, și Ryan, 9, copii pe care-i are cu prima sa soție, Dayanara Torres, și tatăl gemenilor Emme și Max, cinci, pe care îi are împreună cu Jennifer Lopez. Artistul a spus, potrivit sursei citate, că încearcă să creeze, mereu, o balanță între viața personală și cea profesională și și-a lăudat fostele partenere de viață pentru ‘efortul’ pe care îl depun pentru a se asigura că el își face timp pentru familie.

El a declarat pentru revista HELLO!, potrivit sursei citate: ”Trăim vieți nebune, dar mereu am fost conștienți de faptul că trebuie să fim prezenți și implicați în viețile copiilor noștri și că trebuie să facem un efort.”

Artistul – care a fost văzut cu Jennifer Lopez, de care s-a despărțit în 2011, la un eveniment ce a avut loc la școala unde învață gemenii, luna trecută, în Los Angeles – a mai spus că J.Lo colaborează cu el pentru a se asigura că programele lor le permit să aibă grijă și de copii.

”Ne comparăm programele și le modificăm, dacă e cazul, pentru a ne a sigura că avem timp pentru copii.”, a mai spus el, potrivit ContactMusic.

În ciuda faptului că are o viață destul de agitată, cântărețul/compozitorul – care s-a împăcat recent cu Chloe Green, 22 – este fericit în viașa personală și este recunoscător pentru toate lucrurile cu care a fost binecuvântat.

Marc Anthony – care a fost căsătorit cu Jennifer Lopez șapte ani – a spus: ”Sunt foarte fericit și mă simt foarte norocos. Am foarte lucruri pentru care îi mulțumesc lui Dumnezeu.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava