• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Marc Anthony și Jennifer Lopez au programe foarte încărcate, dar mereu își fac timp pentru copiii lor, potrivit contactmusic.com. Marc este tatăl Ariannei, o fată de 18 ani, rezultată în urma relației pe care a avut-o cu Debbie Rosado, a lui Cristian, 12, și Ryan, 9, copii pe care-i are cu prima sa soție, Dayanara Torres, și tatăl gemenilor Emme și Max, cinci, pe care îi are împreună cu Jennifer Lopez. Artistul a spus, potrivit sursei citate, că încearcă să creeze, mereu, o balanță între viața personală și cea profesională și și-a lăudat fostele partenere de viață pentru ‘efortul’ pe care îl depun pentru a se asigura că el își face timp pentru familie.

El a declarat pentru revista HELLO!, potrivit sursei citate: ”Trăim vieți nebune, dar mereu am fost conștienți de faptul că trebuie să fim prezenți și implicați în viețile copiilor noștri și că trebuie să facem un efort.”

Artistul – care a fost văzut cu Jennifer Lopez, de care s-a despărțit în 2011, la un eveniment ce a avut loc la școala unde învață gemenii, luna trecută, în Los Angeles – a mai spus că J.Lo colaborează cu el pentru a se asigura că programele lor le permit să aibă grijă și de copii.

”Ne comparăm programele și le modificăm, dacă e cazul, pentru a ne a sigura că avem timp pentru copii.”, a mai spus el, potrivit ContactMusic.

În ciuda faptului că are o viață destul de agitată, cântărețul/compozitorul – care s-a împăcat recent cu Chloe Green, 22 – este fericit în viașa personală și este recunoscător pentru toate lucrurile cu care a fost binecuvântat.

Marc Anthony – care a fost căsătorit cu Jennifer Lopez șapte ani – a spus: ”Sunt foarte fericit și mă simt foarte norocos. Am foarte lucruri pentru care îi mulțumesc lui Dumnezeu.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava