Concert pascal
MOPAN Suceava

Autoritățile au decis relaxarea restricțiilor, după doi ani în care pandemia de coronavirus a făcut ravagii și pe teritoriul țării noastre. Restricțiile i-au afectat enorm pe artiștii care nu au mai putut să facă ceea ce știu cel mai bine: să urce pe scenă pentru a încânta publicul.

Marcel Pavel a fost profund afectat de întreaga situație și a vorbit despre momentele critice prin care a trecut în ultimii ani. Artistul se simte lipsit de speranță și încă plânge moartea mamei sale, care s-a stins anul trecut, în vară, notează click.ro.

Marcel Pavel susține că pandemia de coronavirus și restricțiile impuse de autorități l-au impactat în mod deosebit. Observă că și copiii lui au trecut printr-o serie de transformări și, într-o notă generală, se simte cuprins de o stare de apatie și de deznădejde. Cu toate acestea, Marcel Pavel încearcă să rămână optimist și lucrează din greu la lansarea unei noi piese care speră să transmită publicului o stare de bine.

„Mie mi-a murit atât mama, cât și soacra. Toată povestea asta m-a terminat… La toate, de parcă nu era destul, s-a adăugat și moartea cățelului meu, pe care l-am iubit. A fost un an groaznic, fatal pentru sufletul meu. Și nu-mi revin”, a declarat Marcel Pavel, potrivit sursei citate.

https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/marcel-pavel-coplesti-de-tristete-412914.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava