Concert pascal
MOPAN Suceava

Mariah Carey a atins într-un final pragul de 50 de ani, însă se bucură în continuare de notorietate în domeniul artistic, rezistând cu grație în industria muzicală din zilele noastre, plină de adolescenți. Diva avut parte însă și de momente mai puțin plăcute de-a lungul vieții și carierei sale, 3 dintre ele detașându-se cu lejeritate de restul, notează click.ro.

Deși este celebră și apreciată, nu mulți știu că viața vedetei a fost și controversată pe alocuri, și aici nu vorbim doar de oscilările de greutate ale artistei. Vedeta arată în continuare foarte bine la 50 de ani și nu se sfiește nici acum să poarte ținute care mai de care mai sexy sau să se lase fotografiată provocator. Deși viața sa nu poate fi considerată atât de tumultuoasă ca a Madonei, spre exemplu, au existat și momente în viața divei când fanii s-au întrebat ce e în neregulă cu idolul lor. Unul dintre cele mai grele momente ale cântăreței a fost acela când a fost diagnosticată cu tulburare bipolară, împărtășind și cu admiratorii ei stresul zilnic prin care este nevoită să treacă, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/mariah-carey-implinit-50-de-ani-cele-mai-socante-3-lucruri-din-viata-si-cariera

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava