Mariah Carey a avut parte de un moment stânjenitor din cauza defecțiunilor vestimentare când și-a început rezidența în Las Vegas miercuri seară (6 mai), potrivit contactmusic.com. Interpreta single-ului ´Hero´ a debutat cu spectacolul ´#1 to Infinity´ la The Colosseum în Caesars Palace și a trecut prin toate cele 18 hit-uri de locul întâi în topuri, în ordine cronologică, incluzând piesele ´Hero´, ´Dreamlover´ și ´We Belong Together´. Ea a început cu primul single al ei ´number one´, ´Vision of Love´ din 1990, apărând pe scenă într-o rochie strălucitoare pe o platformă mobilă între doi fluturi gigantici.

Carey și-a schimbat costumația de șapte ori în cele două ore de show și a avut o defecțiune de garderobă când spatele unei rochii scurte cu bijuterii s-a desfăcut. Artista a continuat să vorbească publicului în timp ce doi membri ai echipei au fugit pe scenă pentru a repara rochia. Diva pop a coborât și în mijlocul mulțimii în timpul piesei ´Always Be My Baby´ fiind înconjurată de fani, lucru care a făcut gărzile de securitate să intervină și să o tragă înapoi pe scenă, mai notează sursa citată. Recuzita ei de pe scenă a inclus un pat, o mașină decapotabilă roz și un jetski galben aprins, iar starul a avut parte de multiple aplauze la scenă deschisă din partea audienței.

Cântăreața a încheiat seara cu o interpretare live a recentului single ´Infinity´. După spectacol, starul a postat un videoclip pe Instagram.com care arăta cum ea și echipa sa ciocneau pahare de șampanie în cinstea acelei seri. Ea a scris: ˝Noroc!! Seara deschiderii!! Vă mulțumesc tuturor!!! #1toInfinity.˝ Vedeta are programate show-uri 3 nopți pe săptămână în luna mai și în luna iunie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava