Concert pascal
MOPAN Suceava

Liderul Organizației Județene Suceava a PMP, consilierul județean Marian Andronache, a fost ales președinte al Ligii Aleșilor Locali ai acestei formațiuni politice. Conferința de alegeri care a avut loc astăzi este considerată cel mai amplu eveniment organizat de PMP de la înfiinţare până în prezent. La alegerile care au avut loc la Palatul Parlamentului au participat peste 1.200 de aleși locali din PMP. Singurul candidat  la funcţia de preşedinte al Ligii a fost consilierul judeţean şi preşedintele PMP Suceava, Marian Andronache, om politic cu experienţă de peste 20 de ani în administraţia publică locală. Acesta a fost în perioada 2016 – 2020 viceprimar al Municipiului Suceava. Marian Andronache a candidat cu moțiunea „Administraţia, mai aproape de cetăţean”, care propune o strategie coerentă de dezvoltare a comunităţilor locale şi de susţinere a românilor în contextul crizelor multiple suprapuse: economică, energetică, socială, demografică şi de leadership politic. „PMP consideră că este nevoie de o schimbare radicală de raportare la administraţiile publice locale prin descentralizarea proceselor decizionale şi a resurselor, dar şi prin încurajarea cetăţenilor să se implice în mecanismele administrative – decizionale de la nivel local. Iar Liga Aleşilor Locali de astăzi a fost primul pas în acest sens”, a spus Andronache.

La rândul său, președintele PMP, Eugen Tomac, a declarat: „doar o dreaptă curajoasă şi unită poate scăpa România din ghearele roşii ale frăţiei baronilor PSD şi PNL! De aceea m-a bucurat prezenţa la eveniment a preşedinţilor Uniunii Salvaţi România (USR) şi Forţa Dreptei, Cătălin Drulă și Ludovic Orban.

Cei care conduc astăzi destinele ţării ne-au trădat. Preşedintele Iohannis ne-a promis “România Educată” şi ne-am trezit cu “România la fără frecvenţă”. Cum să împrumuţi atât de mulţi bani şi să nu vrei să măreşti pensiile cu 25%, aşa cum a propus PMP, când avem o inflaţie istorică? PSD şi PNL nu vor să mărească pensiile şi salariile românilor, condamnându-i cu cinism la sărăcie şi dependenţă faţă de un stat pe care tot ei l-au monopolizat.

Vreau să îl felicit pe colegul meu Marian Andronache, proaspăt ales preşedinte al Ligii Aleşilor Locali ai PMP, pentru moţiunea „Administraţia mai aproape de cetăţean”. Este un veritabil proiect de guvernare locală, care pus în aplicare poate schimba în bine vieţile miilor de comunităţi locale din România. Avem toate atuurile să privim optimişti către anul electoral 2024. Le mulţumesc tuturor aleşilor locali ai PMP pentru fidelitatea lor, pentru eforturile pe care le le fac: pentru cetăţeni în primul rând, pentru comunităţile locale, dar şi pentru partidul nostru”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava