Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputatul PSD de Suceava, Maricela Cobuz, consideră că românii vor aprecia mai mult PSD după „guvernarea haotică” ce va urma. Într-o declarație politică susținută în Parlament, Maricela Cobuz a apus că România merită mai mult decât o guvernare de austeritate, haotică iar românii nu merită o nouă ”apocalipsă economică” marca PNL. „Merităm mai multă decență, iar guvernarea de dreapta trebuie să continue programul de guvernare, să continue creșterea salariilor și a pensiilor conform legislației în vigoare. Guvernarea PSD a avut realizări în educație, sănătate, infrastructură, agricultură și în toate celelalte domenii, așa cum au fost menționate în programul de guvernare. PNL și celelalte partide care doresc să guverneze trebuie să asigure la timp plata pensiilor, a salariilor, a subvențiilor, buna desfășurare a campaniei electorale, dar trebuie să își asume guvernarea pe care o vor avea. Din câte putem observa, nici măcar partidele care și-au dorit guvernarea și au semnat moțiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului Dăncilă nu mai vor acum să guverneze, pentru că nu sunt pregătiți pentru acest lucru”, a declarat Cobuz. Deputatul PSD de Suceava a arătat că PNL propune un prim ministru care vede interesele personale mai presus de interesele românilor și pentru care românii nu reprezintă o prioritate.

„USR vrea alegeri anticipate, PRO România recunoaște, prin declarațiilor liderilor de partid, că este o perioadă dificilă, iar Ludovic Orban se vrea premier (guvernul meu). Nu există nici o înțelegere până în prezent iar acuzațiile pe care le-au adus guvernării PSD se vor contura în guvernarea lor: scumpiri și tăieri de salarii, pensii, subvenții, retragerea voucherelor de vacanță, impozitarea IT-știlor, creșterea TVA-ului și altele. Au refuzat semnarea Pactului Național pentru Bunăstarea Românilor ceea ce reiterează că nu sunt alături de români. Până acum, opoziția nu a realizat nimic plauzibil pentru România. A instigat la dezbinare, ură și proteste față de români și instituțiile statului. A știut doar să presare minciuni în rândul românilor din țară și din diaspora și să dea vina pe Partidul Social Democrat și pe Guvernul condus de PSD”, a spus Maricela Cobuz.

Ea a subliniat faptul că PSD este singurul partid din România care și-a asumat cu adevărat guvernarea și a guvernat pentru români și pentru dezvoltarea României. Astfel, Cobuz a afirmat că PSD a venit cu un program de guvernare bine pus la punct și a realizat ceea ce a promis în campania electorală din 2016. „PSD a guvernat pentru buna creștere economică a României, după cum afirmă și Banca Mondială avem o creștere economică de 4,2%. Guvernarea PSD a adus o creștere de 35,2% la PIB-ul României, ajungând la suma de 858 miliarde lei. Câștigul salarial mediu net a ajuns la suma de 3.044 lei în luna august 2019, pensia minimă a crescut la 704 lei, iar rata șomajului a scăzut la 3,8%, față de 5,4% cât era la preluarea guvernării în 2016. Am investit în economia românească mai mult de 40 de miliarde de lei net, iar investițiile străine au ajuns la aproape 3 miliarde de euro. De asemenea, rata de absorbție a fondurilor de la Uniunea Europeană a ajuns la 32%, față de 7% cât era în guvernarea Cioloș, iar rata de contractare a fondurilor UE a crescut la 83%. Toate aceste realizări au fost încununate și de excelenta gestionare a Președinției Consiliului Uniunii Europene. Așteptăm cu nerăbdare ca până la alegerile parlamentare să demonstrați românilor o guvernare eșuată iar aceștia să nu vă dea votul, pentru că nu îl meritați”, a încheiat Maricela Cobuz.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava