Concert pascal
MOPAN Suceava

Marie Fredriksson, starul Roxette, a declarat că nu va mai susține niciun concert de acum înainte. Mai mult, duo-ul suedez a anulat toate show-urile care erau programate pentru această vară, potrivit contactmusic.com.

Marie Fredriksson a fost diagnosticată în 2002 cu o tumoare la creier. A urmat o perioadă în care a fot supusă unor operații chirurgicale și în care a făcut ședințe de chimioterapie. În 2005, cântăreața a declarat în repetate rânduri ziarului suedez Aftonbladet că este „sănătoasă” și că nu se mai află sub tratament.

Duo-ul, din care mai face parte și Per Gessle, s-a reunit în 2009 și a început să susțină concerte live. În februarie, însă, au anunțat că show-ul din Cape Town, Africa de Sud, este ultimul, pentru că Marie a fost sfătuită de doctori să nu mai meargă în turnee. În iunie 2016, trupa împlinește 30 de ani de carieră.

Într-o postare pe Facebook, Marie a scris: „Au fost 30 de ani minunați! Nu simt decât fericire și împlinire când îmi amintesc de turneele mondiale susținute de Roxette… În mod special, sunt mândră și recunoscătoare de faptul că am putut reveni în 2009 după boala cruntă cu care m-am confruntat și că am putut merge cu Roxette încă de câteva ori în jurul lumii. Din păcate, zilele de turnee au apus și vreau să profit de această ocazie pentru a le mulțumi minunaților noștri fani că ne-am urmat în această lungă și frumoasă călătorie.”

Duo-ul, format în 1986, va lansa cel de-al zecelea album, ‘Good Karma’, pe 3 iunie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava