Trasee Eminesciene

Piesa „California„, cel mai nou single a lui Mario Joy lansat in urma cu 2 saptamani continua sa ofere surprize in materie de performante. Daca in prima saptamana a urcat pe locul 9 cea mai cautata piesa pe Shazam Romania, uite ca a venit randul Bulgariei cu locul 7 pe Shazam. Single-ul „California” a fost preluat în mare viteză atât de deejay în cluburi cât şi de radiourile nationale din Bulgaria ,Turcia si Grecia.

Povesteam intr-un comunicat recent despre ultimul său videoclip „Nada Mas” cu care a reuşit să treacă graniţele Turciei, Bulgariei şi alte câteva tări din Europa de Sud-Est, totodată a semnat o colaborare cu „Juan Magan” pentru a noua versiune a piesei ce va apărea pe albumul acestuia. Pe Juan Magan îl recunoaştem din seria de hituri alături de Enrique Iglesias, Gente de zona, Don Omar şi multi alţii.

Avand acelasi manager ca al Otiliei „Bilionera „, Ionut Bejinariu ne-a declarat: „Mario Joy s-a axat dintotdeauna pe piaţa internaţională, lucrând la piese în limba engleză şi spaniolă, ne putem aminti de “Vejo Bonito” primul lui hit balcanic în anul 2011. Am incredere inca de la semnarea contractului cu el ca este capabil de un hit demn de topurile Billboard.”

In materie de colaborari îl găsim şi pe ultimul single al Otiliei “Aventura”, unde a participat ca şi compozitor, dar îi putem regăsi şi vocea în cadrul piesei. Face parte din echipa “Jhaps Records” din vara anului 2015 ca şi compozitor şi solist, motiv pentru care îl vom găsi în multe din producţiile casei de discuri, cea mai recentă fiind cea a Otiliei cu “Iubire adevarată”.

Facebook:

https://www.facebook.com/MarioJoyOfficial

Mario Joy cucereste Bulgaria, locul 7 Shazam la doar 2 saptamani de la lansare, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava