Concert pascal
MOPAN Suceava

Marius Elisei riscă închisoarea dacă nu plătește timp de trei luni pensia alimentară pentru fiica lui și a Oanei Roman?! Fiica lui Petre Roman a transmis un mesaj cu subînțeles tocmai din vacanța petrecută în Laponia către fostul ei soț, aflat acum într-o altă relație, notează click.ro.

Aflată în vacanță în Laponia, împreună cu Isabela, Oana Roman a găsit timp să posteze le rețelele de socializare, în timp ce alerga după Aurora Boreală, un mesaj referitor la noua lege cu privire la părinții care nu plătesc pensiile alimentare copiilor lor și care pot ajunge, astfel, în spatele gratiilor.

Toată lumea a crezut că vedeta face referire directă la fostul ei soț, Marius Elisei, aflat acum într-o altă relație.

Noua lege privind neplata pensiei alimentare prevede pedepse dure pentru părinții care nu își iau angajamentul, conform legii, de a susține financiar creșterea propriului copil. Aceștia riscă pedeapsa cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani, sau pot fi sancționați cu amendă, chiar dacă divorțul partenerilor a avut loc la notar.

Contactată de Click! în privința mesajului postat, Oana Roman a avut, însă, o reacție nervoasă din vacanța din Laponia, de la -13 grade.

„Nu mă mai deranjați! Eu sunt în vacanță! Ia, întrebați-l pe el! Poate știe el… Nu am nimic de comentat fiind în vacanță! Vă interesează doar mizeriile!”, a răspuns Oana.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/marius-elisei-risca-inchisoarea-pentru-neplata-2324186.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava