Concert pascal
MOPAN Suceava

Lovitură în televiziune! Click! a aflat, în exclusivitate, că Anamaria Prodan a semnat un contract, pe bani cu grei, cu Antena 1 pentru un reality show de senzație!

Este vorba de un sezon nou, după celebrul „Prodanca și Reghe”, care a fost difuzat pe vremea când impresara era încă cu fostul soț, având un mare succes, tot la Antena 1.

Acum, însă, după ce „l-a îngropat” pe Reghe și în videoclipul lui Theo Rose, Anamaria Prodan vine să facă senzație într-un nou reality-show, intitulat sugestiv : „Anamaria Prodan: Punct și de la capăt!”

Reality-show-ul va fi difuzat de Antena 1, în prime-time, în zilele de sâmbătă și duminică, show-ul avându-i de această dată în prin plan pe impresară și pe copiii ei, Rebecca, Sarah și Bebeto.

„Eu am spus că Anamaria Prodan e unică! Eu și familia mea mergem mai departe atât de mândri și de demni încât nimeni nu se poate pune stop nici în 100.000 de vieți. După mine, potopul”, a declarat impresara, în exclusivitate pentru Click!

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/primetime/superexclusivitate-anamaria-prodan-a-semnat-cu-2324508.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava