Concert pascal
MOPAN Suceava

Mark Wahlberg a confirmat faptul că va juca în noul film din seria ‘Transformers’. Actorul a mai spus că filmările la noul proiect vor începe în mai 2014, informează contactmusic.com.
Celebrul actor în vârstă de 41 de ani – care îl va înlocui pe Shia LaBeouf în franciză – va juca rolul principal masculin în film şi a mărturisit că s-a hotărât să joace în ‘Transformers 4’ după ce s-a împrietenit cu regizorul Michael Bay pe platourile de filmare ale unei alte pelicule: comedia ‘Pain and Gain’.
Wahlberg a declarat pentru collider.com, potrivit ContactMusic. „Propunerea de a juca în ‘Transformers’ a venit după ce ne-am distrat de minune la filmările pentru ‘Pain and Gain. Într-un fel, ne-am completat pe toată durata filmărilor şi apoi, eram ceva de genul: ‘Omule, trebuie să mai lucrăm împreună’, iar el mi-a zis: ‘Ei bine, am un proiect, eşti interesat?’”
Filmările pentru ‘Transformers 4’ vor începe în mai 2013. Regizorul Michael Bay va conduce pentru a patra oara filmarile francizei şi a declarat că ‘Transformers 4’ va spune povestea lui Mark Wahlberg, a fiicei acestuia şi a iubitului ei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava