• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Mark Wahlberg a confirmat faptul că va juca în noul film din seria ‘Transformers’. Actorul a mai spus că filmările la noul proiect vor începe în mai 2014, informează contactmusic.com.
Celebrul actor în vârstă de 41 de ani – care îl va înlocui pe Shia LaBeouf în franciză – va juca rolul principal masculin în film şi a mărturisit că s-a hotărât să joace în ‘Transformers 4’ după ce s-a împrietenit cu regizorul Michael Bay pe platourile de filmare ale unei alte pelicule: comedia ‘Pain and Gain’.
Wahlberg a declarat pentru collider.com, potrivit ContactMusic. „Propunerea de a juca în ‘Transformers’ a venit după ce ne-am distrat de minune la filmările pentru ‘Pain and Gain. Într-un fel, ne-am completat pe toată durata filmărilor şi apoi, eram ceva de genul: ‘Omule, trebuie să mai lucrăm împreună’, iar el mi-a zis: ‘Ei bine, am un proiect, eşti interesat?’”
Filmările pentru ‘Transformers 4’ vor începe în mai 2013. Regizorul Michael Bay va conduce pentru a patra oara filmarile francizei şi a declarat că ‘Transformers 4’ va spune povestea lui Mark Wahlberg, a fiicei acestuia şi a iubitului ei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava