Concert pascal
MOPAN Suceava

Asociaţia de ajutorare a copiilor şi tinerilor dotaţi, talentaţi şi din Sistemul de Protecţie a copilului aflat în dificultate „EUROACTIV”, Asociaţia „Plai Străbun”, Asociaţia „ALECS GROUP”, și Compartimentul de Prevenire și analiză din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Suceava, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Suceava, Inspectoratul de Poliție Județean Suceava, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava și Inspectoratul de jandarmi Suceava, organizează joi 18.05.2023 între orele 1300 – 1430 un marş antiviolenţă, antidrog, antitutun și de prevenire a accidentelor rutiere.

Acţiunea se desfăşoară în cadrul Săptămânii Naţionale a Voluntariatului 2023 din perioada 15 – 21.05.2023, la a XII-a ediţie şi, are ca scop sensibilizarea opiniei publice şi a factorilor de decizie în vederea diminuării obstacolelor şi de prevenire a consumului de droguri, plante etnobotanice, violenţă, tutun şi accidente rutiere.

La sfârșitul Marșului antiviolență, organizatorii vă invită să participați la o simulare de accident rutier ce se va desfășura pe esplanada Palatului Administrativ. unde vor participa şi autorităţile judeţene şi conducerea judeţului, alături de reprezentanții IPJ, IȘJ, ISU, IJJ, şi reprezentanți ai societăţii civile.

Evenimentul este: Adunare publică de responsabilizare socială, marș antiviolență și de prevenire a accidentelor rutiere, fără caracter politic;

Categoria și denumirea drumului public: mediul urban cu străzile: Str. Ștefan cel Mare, Str. Ana Ipătescu, Str. Mitropoliei (Primărie – Biblioteca Judeţeană – până în fața Palatului Administrativ Suceava).

Acțiunea este avizată de Inspectoratul Școlar Județean Suceava și autorizată de Primăria Municipiului Suceava, și sprijinită de Remat S.C. Alin For You S.R.L. ce ne pune la dispoziție 2 autoturisme pentru efectuarea simulării accidentului rutier, de S.C. PROMOART S.R.L. și, de S.C. MARVEL S.R.L.

În speranța că ne veți sprijini prin promovarea evenimentului vă mulțumim și, vă aşteptăm!

Marş antiviolenţă, antidrog, antitutun și de prevenire a accidentelor rutiere la Suceava pe 18 mai, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava