• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Ritmul absorbției fondurilor europene a crescut de aproape trei ori sub guvernarea USL ajungând în prezent la 20% a declarat deputatul PSD de Suceava, Gavril Mârza, joi într-o conferință de presă. ”Dacă vom continua în acest ritm avem garanții că vom atrage fonduri serioase, că vom asigura o funcționare cât de cât normală a economiei în sensul că tot angrenajul economic se va pune în mișcare. Pe programe absorbția este diferită. Dacă pe POR (Programul Operațional Regional) s-a ajuns undeva la 33% pe POSDRU (Programul Operațional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane) gradul de absorbție este de 16,6%. Per total ne aflăm undeva la 20% grad de absorbție a fondurilor europene care demonstrează că USL față de vechea guvernare a avut performanțe mai ridicate în acest sens”, a declarat deputatul Mârza. El a adăugat că la nivelul județului Suceava se fac eforturi mari pentru atragerea de fonduri europene precizând că personal a pus umărul la promovarea unor proiecte precum cele vizând modernizarea drumurilor județene Comănești-Bălăceana, Horodniceni-Fălticeni, Costâna-Stroiești-Moara, Izvoarele Sucevei-Brodina, Rarău-Chiril, Mănăstirea Humorului-Sucevița și Frătăuți-Bălcăuți-Siret. ”Din colegiul meu electoral am susținut și susțin în continuare realizarea unor proiecte de alimentări cu apă și canalizări la Cacica, Stroieșți, Horodniceni și Todirești, proiecte care au fost depuse deja dar și alte proiecte din domeniul sănătății și culturii”, a mai spus Mârza.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
  • http://SiteWeb... noru

    Mai stopati parangheliile cu cheltuiala de bani de prin sate si orase.Vai sunt groaznice si se cheltuie bani grei.!!!!

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava