Concert pascal
MOPAN Suceava

Agenții Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava au fost solicitați să intervină într-o situație cu totul și cu totul specială. Mai exact, ”mascații” au ”intervenit” la ziua unui copil de 4 ani din Suceava la solicitarea familiei acestuia.

”Știm cu toții ce se întâmplă în mod uzual când agenții Serviciului pentru Acțiuni Speciale participă la intervenții cu un grad de risc sporit. Percheziții, descinderi, intervenții în situații deosebite care necesită restabilirea ordinii publice. Intervenții de risc, activități speciale derulate prin negociatori specializați ce pot salva viața unor persoane aflate în situații deosebite.

Orice apel este tratat cu seriozitate iar timpii de intervenție sunt esențiali pentru o intervenție eficientă.

Cum judeci însă o solicitare a unui părinte de băiat care îți spune ca fiul sau de doar 4 ani și-ar dori ca la aniversarea zilei sale de naștere sa fie idolii săi…polițiștii?! Ca polițist faci ce faci întotdeauna. Te conformezi și dai curs solicitării. În plus, pui fără să vrei, mai mult suflet gandindu-te involuntar la proprii copii dar și la intervențiile dificile pe care le-ai avut în situații care au implicat minori în diverse situații de risc. La 4 ani…..a dorit să aibă la ziua sa polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Suceava. În accepțiunea sa sunt cel puțin la fel de buni ca cei din filmele de renume sau din jocuri informatice.  Este o provocare pe care polițiștii suceveni nu numai că nu o pot refuza, dar ii onorează. Tort, fotografii și o atmosferă de sărbătoare juvenilă întregește o zi specială din viața și ziua de muncă a unor oameni ,,speciali”, lucrătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale IPJ Suceava. La mulți ani Casian! Cine știe, peste ani, ne vom revedea în calitate de colegi ai unei structuri respecte și puternice capabilă să răspundă unor provocări tot mai mari.

Te așteptăm cu drag, viitor polițist!”, au transmis cei de la IPJ Suceava.

”Mascații” au descins la ziua unui copil de 4 ani din Suceava (foto), 7.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava