• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

O mașină a fost lovită de trenul Iași-Timișoara la Câmpulung Moldovenesc la pasajul Valea Caselor, a anunțat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată. ”Șoferul este încarcerat și în stare de seminconștiență. Intervin pompierii militari cu modulul SMURD cu autospecială cu accesorii pentru descarcerare și ambulanța SMURD cu sprijinul unui echopaj SAJ. Mașina este pe șine și se lucrează pentru extragerea victimei”, a spus Găleată. Șoferul are 40 de ani și dă semne de revenire. A fost dus la Urgențe la spitalul din Câmpulung Moldovenesc.

UPDATE

Calea ferată a fost deblocată iar trenul s-a pus în mișcare. Întîrzierea este de circa o oră.

 

Mașină lovită de tren la Câmpulung Moldovenesc. Șoferul în stare de seminconștiență a fost extras dintre fiare și dus la spital, 9.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (2 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava