MOPAN Suceava

Un bărbat din comuna Hânţeşti a distrus două maşini după ce a aflat că fiica sa s-a certat cu soţul. Vineri seara, poliţiştii din Adâncata au fost sesizaţi de S. Gheorghe, de 33 de ani, din Hânțești despre faptul că socrul său I. Constantin, de 60 de ani, a provocat scandal la locuința sa și i-a provocat distrugeri autoturismului.
Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în seara zilei de vineri, în jurul orei 22.30, din cauza unor neînțelegeri mai vechi, S. Gheorghe a avut o ceartă cu soția sa. În același timp, la locuința celor doi a venit fratele lui S. Gheorghe, din Dărmănești, acesta parcând maşina pe drumul public din faţa casei.
Despre cearta celor doi soți a aflat și socrul lui S. Gheorghe, I.Constantin care locuiește în apropiere. Acesta s-a deplasat la locuința ginerelui său având o furcă asupra sa, cu care a distrus parbrizul autoturismului fratelui lui S. Gheorghe, după care a pătruns în curte și a distrus parbrizul și luneta autoturismului ginerelui său. Valoarea prejudiciului creat este estimat de cele două părți vătămate, la suma de 3.000 lei.
În cauză s-a întocmit dosar penal față de I.Constantin, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”violare de domiciliu” și ”distrugere”, urmând să fie soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava