Concert pascal
MOPAN Suceava

La data de 1 iulie polițiștii din cadrul I.P.J. Suceava, Serviciul de Ordine Publică – Biroul de Combatere a Delictelor Silvice în cooperare cu lucrători ai Gărzii Forestiere Suceava au efectuat un control pe linia respectării prevederilor legale privind achiziţia, debitarea şi comercializarea materialelor lemnoase la o societate comercială din satul Holda, oraș Broșteni, administrată de o femeie de 43 ani, din oraș Broșteni.

În urma verificărilor s-a constatat că, în perioada iunie-iulie 2018, societatea a primit cantitatea de 65,62 m.c. lemn rotund rășinoase fără proveniență legală, în sensul că pe avizele primare de însoțire material lemnos au fost înscrise coduri unice invalide și a livrat cantitatea totală de 54,12 m.c. cherestea răşinoase fără provenienţă legală.

De asemenea, s-au mai constatat încălcări ale legislaţiei silvice în vigoare în ceea ce priveşte înregistrarea avizelor de însoţire a materialului lemnos.

În cauză s-a dispus sancţionarea contravenţionalăa unității economice, aplicându-se 2 sancţiuni în cuantum de 10.000 lei, pentru încălcarea prevederilor din Legea 171/2010, iar ca măsură complementară s-a dispus confiscarea cantităţii totale de 119,74 m.c. material lemnos (65,62 m.c. lemn rotund răşinoase şi 54,12 m.c. cherestea răşinoase) în valoare de 47.438,8 lei.

Material lemnos în valoare de apropae 50.000 lei confiscat de polițiști în urma unui control la un agent economic, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava