• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Sâmbătă, de la ora 15.00, va avea loc meciul amical de fotbal dintre echipa Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava și cea a Universității „Yurii Fedkovich” din Cernăuți. Evenimentul va avea loc în balonul universității. Potrivit protectorului Ştefan Purici, este vorba despre o acţiune inclusă în acordul de parteneriat dintre cele două universităţi. „În 2011, meciul de la Cernăuţi l-au cîştigat gazdele, la Suceava, echipa noastră. Pe 19 octombrie, anul acesta, la Cernăuţi, tot sucevenii au învins. Sâmbătă vom primi vizita echipei cernăuţene. Probabil că oaspeţii vor dori revanşa. Acţiunea cuprinde, de fiecare dată,şi vizite la obiective istorice şi turistice”, a declarat prof. univ. dr. Ştefan Purici. El a mai spus că echipa suceveană este antrenată de lector univ. dr. Bogdan Grosu. Din ea fac parte cadre didactice tinere şi membri ai personalului administrativ din USV.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava