• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Duminică, de la ora 11.00, pe stadionul “Areni”, Foresta Suceava va întâlni Ştiinţa Miroslava într-un adevărat derby al retrogradării.
Sucevenii au neapărată nevoie de victorie pentru a mai avea speranţe de menţinere în eşalonul secund şi în următorul sezon competiţional.
Antrenorul Florentin Petre nu şi-a pierdut speranţa că Foresta Suceava se va salva de la retrogradare, chiar daca formaţia pe care o pregăteşte este ultima în clasament, cu trei etape rămase până la finalul actualului sezon al Ligii a II-a. Tehnicianul de pe Areni considera ca “galben-verzii” pot rămâne în Liga a II-a dacă vor câştiga următoarele două meciuri de acasă, cu Miroslava şi Sportul Snagov.
Etapa a XXXVI-a programează meciurile:
Ripensia Timişoara – Pandurii Tg.Jiu
Metaloglobus Bucureşti – CS Baloteşti
Chindia Târgovişte – CS Afumaţi
Sportul Snagov – CS Mioveni
Luceafărul Oradea – ASU Poli Timişoara
Foresta Suceava – Ştiinţa Miroslava
Academica Clinceni – FC Hermannstadt Sibiu
FC Argeş – Dunărea Călăraşi
Dacia Brăila – Olimpia Satu Mare    3-0
ASA Tg.Mureş – UTA Arad    0-3

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava