Concert pascal
MOPAN Suceava

CS Universitatea Suceava va juca împotriva echipei Potaissa Turda în sferturile de finală ale Cupei Romaniei la handbal masculin. Partida va avea loc vineri de la ora 16.00 şi fi transmisă de DigiSport. Formaţia suceveană are nevoie de victorie în disputa cu clujenii pentru a-şi asigura un loc de Cupă Europeană în sezonul viitor. În campionat, CSU Suceava a pierdut ambele dispute cu gruparea clujeană, la care cel mai bun marcator a fost fostul echipier al echipei sucevene, Claudiu Dediu.

“Partida cu Potaissa Turda este esenţială pentru calificarea în Cupele Europene în sezonul viitor. Dacă ne impunem în această dispută vom juca probabil cu HCM Constanţa şi avem şanse mari pentru a adduce din nou handbalul European la Suceava.

Programul meciurilor din faza sferturilor Cupei României la handball masculin:

HCM Constanţa – Energia Pandurii Tg. Jiu

HC Odorhei – CS Caraş Severin

Poli Timişoara – Ştiinta Băcau

Potaissa Turda – CSU Suceava

România va fi reprezentata în ediţia 2013-2014 a Cupelor Europene la handbal masculin de patru echipe. Potrivit anunţului făcut de FRH, România va avea o singură reprezentantă în Liga Campionilor, pe campioana HCM Constanţa. În Cupa EHF va evolua vicecampioana Ştiinţa Bacău, plus câştigatoarea Cupei României, finalista sau cea mai bine clasată echipă în semifinalele Cupei României. Ultimul loc de Cupe Europene va fi atribuit unei echipe de pe locurile 1-4, în Challenge Cup.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava