Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipa de juniori III a Clubului Sportiv Universitar din Suceava a reușit un rezultat deosebit la capătul unui sezon competițional de excepție. Formația antrenată de Vasile Boca și Ioan Tcaciuc a izbutit să cucerească medalia de argint a Campionatului Național.

Turneul final, la care au participat cele mai bune opt echipe din țară la această categorie de vârstă, s-a desfășurat zilele trecute, la Bacău. Formația suceveană a ajuns să joace în finala mare după ce a înregistrat două victorii și un egal în faza grupelor, 41-27 cu CSM Ploiești, 37-25 cu HC Dobrogea Sud Constanța, respectiv 46-46 cu CSM București, pentru ca apoi să treacă în semifinale, cu 33-30, de Transilvania Brașov.

În meciul decisiv pentru titlu sucevenii s-au reîntâlnit din nou cu CSM București, cu care au remizat în faza grupelor, fiind învinși de această dată cu scorul de 41-37. Acesta a fost primul și singurul eșec consemnat în dreptul grupării sucevene pe întreg parcursul ediției de campionat 2020-2021, în care au ieșit la rampă câțiva jucători de mare viitor. De altfel, în echipa ideală a turneului final alcătuită de organizatori și-au făcut loc și doi handbaliști de la CSU din Suceava, este vorba de interul stânga Codrin Dascălu și de extrema stângă Teodor Ilucă. Performanța este cu atât mai mare cu cât din echipa suceveană majoritatea sportivilor sunt bucovineni, în comparație cu cea a celui mai bogat club din România care a fost alcăutită din jucători selecționați din toată țara.

Formația suceveană s-a bazat în acest sezon pe următorul lot de jucători: Claudio Zaharia, Alexandru Halucă, Andrei Rață, Codrin Dascălu, Emanuel Şerban, Teodor Moșneagu, Cătălin Mujdei, Teodor Ilucă, Ionuț Pășcuț, Ianis Chiruț, Rareș Ostafe, Iustinian Dănilă, Luca Cazac, Alexandru Radu, Răzvan Rîpă și Răzvan Buzu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava