• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Rezultat remarcabil pentru România în Cupa Europei la Bob. Echipajul de bob feminin, format din Andreea Grecu şi Erika Halay, a obţinut medalia de bronz la Winterberg – Germania. Cele două sportive s-au clasat pe locul trei la doar o secundă diferenţă de  faţă de ocupantele locului I din Marea Britanie. Andreea Grecu şi Erika Halay s-au impus în competiţie cu timpul total de 1:55.56. Locul patru a fost obţinut tot de un echipaj al României, format din Maria Consantin şi Olivia Vild. Timpul final cumulat de acest  echipaj, după cele două manşe de concurs, a fost de 1:55.60. La aceasta etapă a Cupei Europei a mai participat şi al treilea echipaj format din Daniela Gheauş şi Teodora Vlad, care au obţinut timpul de 1:58.52 . Competiţia internaţională a avut la start 10 echipaje, iar printre naţiunile participante au fost prezente Germania, Rusia şi Elveţia.

Bobul feminin va reprezenta România şi la finalul acestei săptămâni în Campionatul Mondial de Bob Juniori care se desfăşoară tot la Winterberg. În competiţie vor lua startul sportivele Andreea Grecu şi Erika Halay,  Maria Consantin şi Olivia Vild, Daniela Gheauş şi Teodora Vlad, antrenate de Paul Neagu şi Cezar Popescu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava