Comenzi MOPAN Suceava

Echipa de studenți ai Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC) a obținut o medalie de aur, una de argint și trei de bronz la Olimpiada Internațională de Matematică – SEEMOUS, care a avut loc în perioada 7 – 12 martie 2023 la Struga (Macedonia de Nord). 

Medalia de aur a fost obținută de Gabriel BREHUESCU, student la Facultatea de Matematică a UAIC, medalia de argint a revenit Mihaelei HUDIȘTEANU, studentă la Facultatea de Informatică a UAIC, iar cele trei medalii de bronz au fost câștigate de Constantin-Gabriel GUȚIC, Mirel-Alin CIORNEI (Facultatea de Matematică) și Luca NĂSTASĂ-BARAȘ (Facultatea de Informatică). Echipa UAIC a fost coordonată de asist. univ. dr. Teodor CHELMUȘ, de la Facultatea de Matematică. 

SEEMOUS (South-Eastern European Mathematical Competition for University Students) este un concurs cu participare internațională organizat de Societatea Matematică din Sud-Estul Europei (Mathematical Society of South-Eastern Europe) și care se adresează studenților din primii doi ani de studiu. Anul acesta a avut loc cea de-a XVII-a ediție, la care au participat 83 de studenți de la 24 universități din Albania, Bulgaria, Grecia, Macedonia de Nord, România și Turkmenistan. 

Mai multe informații despre competiție sunt disponibile pe site-ul oficial: https://seemous2023.smm.org.mk/81-2/

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava