Concert pascal
MOPAN Suceava

Medalii de aur şi bronz obținute de patru tineri, beneficiari ai serviciilor Complexului de Recuperare Neuro-Psiho-Motorie “Blijdorp- O nouă viaţă” Suceava, la Jocurile Naţionale Special Olympics, desfăşurate la Baia Mare, în perioada 2-5 iunie 2017. Cei patru au participat la probe de atletism şi dublu bocce.
Este vorba de Sebastian Galbău, Alexandru Ionuț Galan, Ilie Samuil Beghean și Alexandru Șerban , care au fost însoțiți de kinetoterapeutul Maria Galbău şi de inspectorul de specialitate Gabriel Ionuț Moroșan.
Reprezentanții delegației sucevene au participat la probele de atletism și dublu bocce în cadrul Jocurilor Naţionale Special Olympics, obținând următoarele rezultate: Șerban Alexandru, beneficiar al Casei de tip familial Mihoveni, două medalii de aur la atletism, Galbău Sebastian, beneficiar al Centrului de zi Adulţi Blijdorp, o medalie de aur la dublu bocce şi o medalie de bronz la atletism, Beghean Ilie Samuil, beneficiar al Casei de tip familial Mihoveni, o medalie de aur la atletism şi o medalie de bronz la dublu bocce, iar Galan Alexandru Ionuț, beneficiar al Centrului de zi copii Blijdorp, o medalie de bronz la atletism şi tot o medalie de bronz la dublu bocce.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava