Concert pascal
MOPAN Suceava

Sportivii secţiilor de tir cu arcul de la Clubul Sportiv Municipal Suceava şi Clubul Sportiv Şcolar din Rădăuţi, pregătiţi de Roza şi Alexandru Deneş au luptat pentru o medalie la etapa finală a Campionatului Naţional Indoor pentru juniori I şi seniori ce a avut loc la Deva. Arcaşii din judeţ au avut o comportare foarte bună la aceste finale, obţinând nouă medalii, chiar dacă o mare parte dintre ei sunt la o categorie inferioară de vârstă.
Emilia Forray, de la CSŞ Rădăuţi, s-a impus în concursul junioarelor I, asta deşi este încă junioară II. Tot la juniori I, echipa masculină de la Rădăuţi, alcătuită din sportivii Andrei Huţanu, Călin Hrihorciuc şi Tudor Banciu, a reuşit să câştige medalia de argint, iar la aceeaşi categorie de vârstă o altă echipă a Rădăuţiului (Matei Cojocaru, Tudor Buzilă şi Paul Ciurusniuc) a terminat concursul pe locul IV. La aceeaşi categorie de vârstă, juniori I, CSŞ Rădăuţi a câştigat medalia de argint prin Emilia Forray, Ioana Paparuşcă şi Adina Ilica, dar şi pe cea de bronz prin sportivele Andreea Paparuşcă, Simona Amaiestroaie şi Ioana Paparuşcă, în timp ce echipa mixtă formată din Andrei Huţanu şi Ioana Paparuşcă a terminat pe locul IV.
La aceleaşi finale naţionale, CSM Suceava a reuşit să câştige nu mai puţin de cinci medalii la seniori prin sportivii săi, dintre care una de aur, una de argint şi trei de bronz.
CSM Suceava a reuşit să câştige cea mai râvnită medalie din competiţie, cea masculină pe echipe la seniori, Andrei Dănilă, Mihailov Kostash şi Andreii Dorohov fiind performerii de la CSM Suceava. Andrei Dănilă a avut o comportare foarte bună şi-n concursul individual la seniori, unde după o luptă foarte strânsă a fost la egalitate cu adversarul său şi s-a tras o săgeată de departajare, la care Andrei a ratat titlul naţional la un singur milimetru, el alegându-se cu argintul. În concursul individual feminin, Ioana Trufin a reuşit să câştige bronzul la senioare, poziţie pe care a ocupat-o şi-n concursul pe echipe alături de colegele Emilia Forray şi Andreea Paparuşcă, dar şi cu echipa mixtă alături de Kostash Mihailov.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava