• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Medicul Ioana Liliana Grădinariu este noul director executiv interimar al Direcției de Sănătate Publică Suceava. Doctorița Grădinariu a activat, pînă acum, ca inspector în cadrul DSP și a preluat șefia instituției în baza unui ordin emis astăzi de ministrul Sănătății, Sorina Pintea. DSP a comunicat că numirea va fi valabilă pînă la ocuparea temporară sau definitivă a postului de conducere. Pînă pe 1 noiembrie, interimatul la șefia DSP Suceava a fost asigurat de doctorița Cătălina Zorescu. Aceasta a renunțat la funcție după ce a devenit, în urma unui concurs, medic primar în epidemiologie la Compartimentul de Supraveghere Epidemiologică și Control al Bolilor Transmisibile.

Medicul Ioana Liliana Grădinariu, noul director executiv interimar al Direcției de Sănătate Publică Suceava, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sănătate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava