Concert pascal
MOPAN Suceava

Actrița Megan Fox nu își mai ia cu ea copiii pe platourile de filmare de când fiul său cel mare, Noah, și-a spart buza, când a vizitat-o pe mama lui la muncă, potrivit contactmusic.com.

Fiii actriței în vârstă de 29 de ani, Noah Shannon, în vârstă de trei ani, și Bodhi Ransom, în vârstă de 22 de luni, adoră să-și petreacă timpul cu mama lor, însă nu mai au voie să o însoțească pe aceasta la locul de muncă. „L-am luat cu mine pe Noah, pentru prima dată, când avea doi ani, pe platourile de filmare ale ‚Teenage Mutant Ninja’.”, a spus Megan, potrivit sursei citate. „Este un loc periculos pentru copii. S-a împiedicat de un cablu și și-a spart buza, așa că, de atunci, nu mi-am mai luat copiii cu mine pe platourile de filmare.”, a aăugat vedeta.

În altă ordine de idei, Megan a spus că Noah crește foarte repede și a început să realizeze că nu mai e un bebeluș. „Odată, m-a luat de mână și mi-a spus: ‚Mami, o să te țin de mână, să te ajut dacă vei cădea vreodată’. Avea doi ani când mi-a spus asta. Acum, crește foarte repede. Ieri mi-a spus: ‚Mami, sunt copilașul tău?’, iar eu i-am răspuns că ‚da’. Atunci el mi-a zis: ‚Dar copilașul acesta crește’. Am fost uimită. ‚Oau. Da.’, i-am răspuns.”

Anul acesta, Megan va petrece pentru prima dată Crăciunul ca părinte singur. Actrița s-a despărțit de tatăl băieților ei, actorul Brian Austin Green, în august, invocând ‚diferențe ireconciliabile’.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava