Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Ambasada Statului Israel, cu sprijinul Ministerului Culturii din România și al Ministerului Turismului din Israel, a organizat aseară Eurovision Dance Party, ”Destinația Tel Aviv”, la Teatrul de Operetă Ion Dacian din București.

Anul acesta, orașul Tel Aviv este gazda concursului internațional Eurovision, eveniment care se bucură de un entuziasm uriaș în Israel.

Nu mai puțin de 400 de invitați – fani din România ai Eurovisionului, bloggeri, influenceri, jurnaliști – au dansat și au cântat melodiile care au făcut istorie de-a lungul anilor în competiția muzicală.

Excelența Sa Ambasador David Saranga: “În Israel, Eurovisionul nu este doar un concurs internațional de muzică, este un eveniment care reprezintă cu adevărat spiritul libertății și egalității. De aceea suntem bucuroși și mândri că Tel Aviv este gazda competiției anul acesta. Sper ca românii să audă de cât mai multe ori ”Romania, 12 points” și astfel să aducă Eurovisionul anul viitor, la București”.

Finala concursului internațional Eurovision va avea loc pe 18 mai, la Convention Center din Tel Aviv, unde artiști din 41 de state se vor lupta pentru trofeu.

Imagini video și foto de la petrecere puteți găsi pe conturile de Facebook, Instagram si Twitter ale Ambasadei Israelului în România: @IsraelinRomania

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava