Concert pascal
MOPAN Suceava

Meghan Trainor a mărturit într-un interviu recent că a făcut o pasiune pentru membrul trupei One Direction Niall Horan. Totul a pornit în ziua în care muzicienii s-au întâlnit la un eveniment, iar dintre toţii membrii trupei – din care mai fac parte Harry Styles, Liam Payne şi Louis Tomlinson – doar Niall a fost cel care s-a oprit pentru a discuta cu ea.

Interpreta hit-ului ‘All About That Bass’ a spus, potrivit contactmusic.com: “(Niall Horan) este un gentleman. Ceilalţi băieţi au trecut pe lângă mine, dar el s-a oprit, iar eu am fost fermecată de şarmul său irlandez. Îmi plac oamenii normali. Îmi plac oamenii amabili, amuzanţi şi normali.”

Starul One Direction nu este singurul bărbat pe care Meghan a pus ochii. Cântăreaţa în vârstă de 22 de ani a mai mărturisit că nu l-ar refuza nici pe Ed Sheeran dacă ar invita-o la o întâlnire, pentru că I se pare un tip cu picioarele pe pământ. “Îmi plac bărbaţii care sunt drăguţi, adevăraţi gentlemani. Dacă poţi să stai la vorbă alături de prietenii mei şi de familia mea, atunci eşti ‘intrat’. Nu l-al refuza pe pe Ed Sheeran. Mi-ar plăcea să fiu partenera lui la bal.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava