Concert pascal
MOPAN Suceava

Kevin Hart şi logodnica sa, Eniko Parrish, se vor căsători luni, 8 august, potrivit contactmusic.com. Actorul în vârstă de 37 de ani şi Eniko Parrish sunt logodiţi de doi ani. Starul a declarat, conform sursei citate: “Pe 8 august mă însor”. Însă, Kevin nu a dezvăluit şi locul unde va avea nunta loc.

Actorul, care a mai fost căstorit o dată, cu Torrei Hart, din 2003 până în 2011, a declarat într-un interviu anterior, glumind: “Este adevărat, doamnelor. Trebuie să pun această ciocolată în congelator. Aşa că, dacă aţi fi dorit o bucăţică, rămâneţi cu dorinţa, pentru că nu veţi primi, pentru că se va întâmpla. Voi închide această dragoste într-o cutie.”

Kevin Hart a anunţat, prin intermediul unui mesaj postat pe Instagram, că a cerut-o în căsătorie pe Eniko când aceasta a împlinit 30 de ani. Starul a postat atunci pe reţeaua de socializare o fotografie cu el stând în genunchi în faţa iubitei sale, care îşi arăta fericită inelul de logodnă. Lângă poză a scris: “A spus DAAAAAAA…. #Fericit #CoastaMea #OiubescEnorm”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava