• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Melissa McCarthy nu a vrut ca cineva să rămână flămând la ceremonia de acordare a Globurilor de Aur, care a avut loc duminică noapte, așa că a strecurat 30 de sendvişuri cu șuncă și brânză, potrivit contactmusic.com.

Actrița în vârstă de 48 de ani – care a fost nominalizată la categoria ‘Cea mai bună actriță’ într-o dramă, pentru rolul din ‘Can You Ever Forgive Me’ – a spus pentru Variety: „Le-am oferit tuturor. (…) Anul viitor aduc hotdogi.”

Pentru a se evita gălăgia suplimentară, în timpul multor astfel de evenimente, cina este servită în timp ce numeroase celebrităţi se află încă pe covorul roşu. Jessica Chastain a fost încântată de iniţiativa lui McCarthy, însă a rămas cu o curiozitate: cum a reuşit aceasta să strecoare sendvişurile la gală. „Cum a reușit oare să le strecoare? Dar este o idee bună, pentru că atunci când intri în sală cina a fost deja servită şi eşti întotdeauna flămând.”, a spus Jessica, potrivit ContactMusic.

Și actrița Olivia Colman a ţinut să-i mulţumească colegei sale pentru acest gest caritabil în timpul discursului de acceptare a premiului pentru ‘Cea mai bună actriţă într-un musical sau comedie’, strigând de pe scenă: „Nu voi plânge, pentru că va râde toată lumea de la masă de mine. Mulţumesc pentru sandvişuri!”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava