Concert pascal
MOPAN Suceava

Melissa McCarthy nu a vrut ca cineva să rămână flămând la ceremonia de acordare a Globurilor de Aur, care a avut loc duminică noapte, așa că a strecurat 30 de sendvişuri cu șuncă și brânză, potrivit contactmusic.com.

Actrița în vârstă de 48 de ani – care a fost nominalizată la categoria ‘Cea mai bună actriță’ într-o dramă, pentru rolul din ‘Can You Ever Forgive Me’ – a spus pentru Variety: „Le-am oferit tuturor. (…) Anul viitor aduc hotdogi.”

Pentru a se evita gălăgia suplimentară, în timpul multor astfel de evenimente, cina este servită în timp ce numeroase celebrităţi se află încă pe covorul roşu. Jessica Chastain a fost încântată de iniţiativa lui McCarthy, însă a rămas cu o curiozitate: cum a reuşit aceasta să strecoare sendvişurile la gală. „Cum a reușit oare să le strecoare? Dar este o idee bună, pentru că atunci când intri în sală cina a fost deja servită şi eşti întotdeauna flămând.”, a spus Jessica, potrivit ContactMusic.

Și actrița Olivia Colman a ţinut să-i mulţumească colegei sale pentru acest gest caritabil în timpul discursului de acceptare a premiului pentru ‘Cea mai bună actriţă într-un musical sau comedie’, strigând de pe scenă: „Nu voi plânge, pentru că va râde toată lumea de la masă de mine. Mulţumesc pentru sandvişuri!”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava