• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Globurile de Aur 2019 s-au decernat pe 6 ianuarie, la Los Angeles, în cadrul unei ceremonii care a strâns laolaltă toată crema cinematografiei. Surprizele s-au ţinut lanţ la cea de-a 76-a gală a premiilor, iar câţiva dintre favoriţi au plecat acasă cu mâna goală, notează click.ro.

Cel mai bun film a fost numit „Bohemian Rhapsody”, care i-a adus şi premiul pentru Cel mai bun actor într-un rol principal lui Rami Malek. Asta deşi mulţi credeau că „A Star Is Born” şi Bradley Cooper vor lua aceste premii. Şi la Cea mai bună actriţă într-un rol principal, unde favorită era Lady Gaga, câştigătoarea a fost o surpriză: Glenn Close, cu rolul din „The Wife”. Cântăreaţa nu a fost complet ignorată de Hollywood Foreign Press Association: ea a luat premiul pentru Cel mai bun cântec, pentru melodia „Shallow”, mai scrie sursa citată.
Citește articolul complet și vezi LISTA CÂȘTIGĂTORILOR pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/castigatorii-globurilor-de-aur-2019-surprizele-s-au-tinut-lant-la-gala-din-los

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava