MOPAN Suceava

Membrii trupei One Direction sunt cele mai bogate celebrități britanice sub 30 de ani, cu venituri de 59,33 milioane de lire sterline, potrivit topului annual întocmit de revista Heat, informează contactmusic.com.

Autorii hit-ului ‘Kiss You’ – Harry Styles, 19, Niall Horan, 19, Zayn Malik, 20, Liam Payne, 20 și Louis Tomlinson, 21 – au făcut istorie, fiind primul grup din Marea Britanie care a debutat pe primul loc în clasamentul US Billboard cu cel de-al doilea album al lor, ‘Up All Night’.

Editorul șef al revistei Heat a declarat, potrivit sursei citate: ”One Direction sunt tineri, talentați, extreme de arătoși și adorați de milioane de fani. Pe lângă aceste lucruri, acum putem adăuga și ‘plini de bani’. Nimeni nu a spus că viața e corectă.”

Pe locul al doilea s-a clasat Daniel Radcliffe, cu câștiguri de 56,18 milioane de lire sterline, majoritatea banilor venind de pe urma celebrei francize ‘Harry Potter’. Topul cinci este completat de Robert Pattinson (44,16 milioane de lire sterline), Keira Knightley (37,28 milioane de lire sterline) și Emma Watson (27,93 milioane de lire sterline), toți trei regăsindu-se printre primele cinci cele mai bogate celebrități britanice sub 30 de ani, pentru al doilea an la rand.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava