Concert pascal
MOPAN Suceava

Urmărit, în medie, de peste 2 milioane de români la fiecare episod, serialul „Las Fierbinți” (PRO TV) este vocea perfectă pentru a transmite mesaje sociale. După poezia lui Celentano sau discursul lui Firicel, care s-au viralizat instant, iată că în episodul de joi seara am asistat la un manifest pro vaccinare, pe un spațiu extins, de 20 de minute, notează click.ro.

În rolul medicului venit să „lumineze” și să vaccineze satul, l-am văzut pe actorul Adrian Titieni, care după ce îl vaccinează pe Celentano (Adrian Văncică) ține o prelegere celorlalți locuitori, demontând mituri și conspirații. Textul este impecabil, iar interpretarea lui Titieni îi dă o încărcătură și mai mare.

„Sunt complicații pulmonare majore. Dacă sunteți vaccinați și vă îmbolnăviți, riscul de apariție a unor forme severe scade. Iar dacă ne vaccinăm mai mulți, scade riscul ca acest virus să producă mutații majore. Ce cip, domnule? Terminați! Eu mi-am făcut vaccinul ăsta. Credeți că mi-aș face așa ceva cu mâna mea? Suntem pe o corabie plină de găuri și ia apă. Dacă vrei să îți pui vesta de salvare ți-o pui, dacă nu, e treaba ta.”

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/video-mesaj-puternic-pro-vaccinare-serialul-las-fierbinti-vaccinul-asta-nu-te-face

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava