Concert pascal
MOPAN Suceava

Blândețea și bogăția toamnei ne readuc în suflet ,bucuria  unei mari sărbători: Ziua Internațională a  Persoanelor Vârstnice.Cu ocazia celebrării acestei zile, am deosebita bucurie sufletească și marea onoare de a mă adresa dumneavoastră, părinților și bunicilor noștri și de a vă transmite cele mai sincere sentimente de prețuire.

Este o zi sensibilă și plină de emoție.Părinții și bunicii noștrii sunt cei care ne inspiră și ne motivează iar persoanele vârstnice trebuie să fie prețuite ,respectate și iubite.Să nu –i uităm, să le fim mereu alături,să-i ajutăm,să le încălzim sufletul cu prezența noastră ,să-i vizităm mai des și să le mulțumim pentru tot ceea ce au făcut pentru noi. Astăzi şi în fiecare zi, avem datoria să le răspundem cu dragostea, recunoştinţa şi respectul cuvenit pentru munca şi experienţa lor de viaţă pe care cu dăruire şi nobleţe sufletească au ştiut să le transmită generaţiilor tinere.

Casa Judeţeană de Pensii Suceava după cum bine ştiţi, prin specificul activităţii pe care o desfăşoară, se află într-o strânsă conexiune cu persoanele vârstnice, interacţionând prin prisma relaţiilor umane, zi de zi. În calitate de Director Executiv al Casei Judeţene de Pensii Suceava, vă  asigur că  în  cadrul instituţiei a  cărei  activitate  o conduc, veți  fi mereu o prioritate, veți găsi  mereu   receptivitate  şi  disponibilitate iar  solicitările dumneavoastră vor fi abordate cu maximă seriozitate şi se va aplica întocmai spiritul legii în soluţionarea acestora. Pentru această zi specială,vă doresc dumeavoastră, tuturor seniorilor,o viață senină,cu multă sănătate ,bucurie în suflet şi puterea de a depăşi cu înţelepciune provocările zilelor  noastre!  Vă asigur de cele mai alese gânduri de preţuire şi vă doresc un sincer ”La Mulţi Ani!”

 

DIRECTOR EXECUTIV,

Casa Judeţeană de Pensii Suceava

CONSTANTIN  BOLIACU

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava