Concert pascal
MOPAN Suceava

Starul columbian Maluma a susținut un concert la București, în noaptea de vineri spre sâmbătă, 8-9 aprilie, în cadrul turneului „Papi Juancho Maluma World Tour”, bucurându-se de o atmosferă incendiară din partea fanilor români, care au venit să îl vadă în număr mare. Acesta a publicat la scurt timp, în mediul online, și un mesaj dedicat publicului care i-a fost alături, potrivit click.ro.

Admiratorii săi din România au cântat și au dansat alături de Maluma, pe ritmurile celor mai cunoscute piese ale artistului, iar la final, acesta a fost extrem de recunoscător pentru toată energia bună primită în timpul concertului din țara noastră. Astfel, starul internațional a decis să publice mai multe mesaje de mulțumire în mediul online, adresându-se direct publicului care a fost în sală să îl susțină. De data aceasta, cântărețul s-a declarat impresionat de vibe-ul bun pe care l-a obținut din partea celor prezenți, spălându-și astfel greșeala din trecut.

Se pare că Maluma s-a înțeles de minune și cu Nicole Cherry, artista pe care el a ales-o să îi cânte în deschiderea concertului, mai notează sursa citată.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/mesajul-lui-maluma-dupa-concertul-din-bucuresti-564317.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava