• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

La începutul acestei luni cântăreţul Michael Buble a anunţat că fiul său în vârstă de 3 ani, Noah, a fost diagnosticat cu cancer.

Potrivit prietenului artistului, producătorul muzical David Foster, Michael nu va mai cânta până când fiul său se va face bine. Într-un interviu pentru Entertainment Tonight Canada, Foster a dat detalii despre cum decurge viaţa lui Buble şi a soţiei sale, Lusiana, de când au aflat despre boala copilului lor. El a spus, conform contactmusic.com: „Cred că Michael este în aceste clipe într-o bulă uriaşă. În astfel de cazuri, nu mai vezi nimic în jurul tău. Te închizi într-o bulă. Mu cred că el urmăreşte ceea ce se întâmplă în online. Dar sunt sigur că simte dragostea transmisă de milioane de oameni. E într-o formă destul de bună, este înconjurat de doctori buni şi sperăm şi ne rugăm pentru un rezultat bun, lucru care cred că se va întâmpla. Dar, cum am mai spus, în astfel de situaţii te închizi într-o bulă şi nimic nu mai contează. Nu cred că va mai cânta până când copilul său se va face bine. Sunt sigur de asta. A făcut bine multor oameni şi cred că această poveste va avea un rezultat minunat, fantastic şi vor avea parte de un nou început.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava