MOPAN Suceava

Olly Murs a mărturisit în cadrul unui interviu recent că se teme că va îmbătrâni singur şi că nu îşi va găsit o iubită la momentul potrivit.

Cântăreţul în vârstă de 32 de ani, care este singur de când s-a despărţit de iubita sa, Francesca Thomas, în urmă cu un an, crede că e foarte greu să găseşti adevărata dragoste şi este îngrijorat că va ajunge să îşi petrecă bătrâneţile singur. „Pentru mine, viitorul este puţin incert, nu ştiu unde mă va duce, nici cu cine voi fi. Nu mă pot gândi la asta. Este greu să găseşti persoana potrivită. Un lucru ştiu sigur că nu îmi doresc, să ajung bătrân şi singur, sau să ajung bătrân şi să nu fi cunoscut dragostea.”, a declarat Olly Murs pentru ziarul Daily Star, potrivit contactmusic.com.

Mai mult, cântăreţul a mai spus că este foarte greu să fie singurul burlac din grupul său de prieteni, pentru că amicii săi nu au voie niciodată să iasă cu el. Nici măcar Niall Horan, fostul său coleg de la X Factor nu îl poate ajuta, pentru că este prea ocupat cu pregătirea debutului solo, de când trupa One Direction a luat o pauză. „Toţi preietnii mei au iubite, au nevoie de viză pentru a ieşi cu mine, ala că sunt Billy cel fără de Prieteni. Chiar am nevoie ca Niall să înceteze să mai înregistreze şi să iasă cu mine.”, a adăugat Olly, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava