• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Pink este din nou însărcinată!

Cântăreaţa a confirmat vestea prin intermediul unui mesaj publicat pe pagina personală de Twitter, sâmbătă. Vedeta a postat pe contul de socializare o fotografie cu ea şi fetiţa sa în vârstă de cinci ani, Willow, care mângâia burtica de gravidă a mamei sale. Lângă poză a scris simplu: „Surpriză!”.

Cântăreaţa în vârstă de 37 de ani şi-a exprimat în repetate rânduri dorinţa de a-i face lui Willow un frăţior sau o surioară, dar glumea mereu spunând că soţul ei este ca şi un al doilea copil. „Simt acum că am doi copii, mi-ar plăcea un al treilea. Nu, vreau să precizez că partenerul meu de viaţă, Carey Hart, este un soţ grozav şi un tată minunat, dar uneori e ca un al doilea copil pentru mine.”, a declarat Pink într-un interviu anterior, potrivit contactmusic.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava