MOPAN Suceava

În luna mai a acestui an, Michael Buble și-a anunțat fanii prin intermediul unui mesaj postat pe un site de socializare că va fi nevoit să ia o pauză „din cauza unei viitoare intervenții chirurgicale la corzile vocale”. „Nu voi vorbi și nici nu voi cânta pentru o perioadă, dar doctorii mei se așteaptă la o recuperare completă.”, a scris, printre altele, cântărețul.

Acum, Michael, care este tată a doi copii, a mărturisit că, deși operația a fost un succes, s-a temut foarte tare că ceva nu ar putea merge bine și intervenția chirurgicală i-ar ruina cariera. El a spus într-un show de televiziune, potrivit contactmusic.com: „Copiii mei mi-au dat un scop. După multă meditație, am ajuns la concluzia că, în cel mai rău caz, voi rămâne cu o experiență minunată și cu bucuria de a fi făcut ceva ce am iubit.”

Într-un alt interviu, acordat revistei Hello!, cântărețul a mărturisit că băieții pe care îi are împreună cu soția sa, modelul aregentinian Luisana Lopilato, Noah, în vârstă de trei ani, și Elias, în vârstă de opt luni, l-au făcut să-și schimbe prioritățile în viață. „Ei sunt singurul lucru important în viață – copiii. Ei mă definesc. În primul și primul rând sunt tată, abia apoi vin celelale lucruri.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava