• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

În luna mai a acestui an, Michael Buble și-a anunțat fanii prin intermediul unui mesaj postat pe un site de socializare că va fi nevoit să ia o pauză „din cauza unei viitoare intervenții chirurgicale la corzile vocale”. „Nu voi vorbi și nici nu voi cânta pentru o perioadă, dar doctorii mei se așteaptă la o recuperare completă.”, a scris, printre altele, cântărețul.

Acum, Michael, care este tată a doi copii, a mărturisit că, deși operația a fost un succes, s-a temut foarte tare că ceva nu ar putea merge bine și intervenția chirurgicală i-ar ruina cariera. El a spus într-un show de televiziune, potrivit contactmusic.com: „Copiii mei mi-au dat un scop. După multă meditație, am ajuns la concluzia că, în cel mai rău caz, voi rămâne cu o experiență minunată și cu bucuria de a fi făcut ceva ce am iubit.”

Într-un alt interviu, acordat revistei Hello!, cântărețul a mărturisit că băieții pe care îi are împreună cu soția sa, modelul aregentinian Luisana Lopilato, Noah, în vârstă de trei ani, și Elias, în vârstă de opt luni, l-au făcut să-și schimbe prioritățile în viață. „Ei sunt singurul lucru important în viață – copiii. Ei mă definesc. În primul și primul rând sunt tată, abia apoi vin celelale lucruri.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava