Concert pascal
MOPAN Suceava

Kelly Clarkson nu crede că ar fi avut o relație stabilă și de durată dacă s-ar fi căsătorit când avea 20 de ani, potrivit contactmusic.com.

Cântăreața, care s-a măritat cu managerul ei, Brandon Blackstock, în 2013, la vârsta de 31 de ani, este de părere că anii de până la căsătorie au format-o și pregătit-o pentru acest pas important din viața sa.

Întrebată într-un interviu recent care este secretul mariajului ei perfect, Kelly Clarkson a spus, potrivit contactmusic.com: „Cred că cel mai important lucru este că m-am căsătorit mai târziu… În jurul vârstei de 20 de ani te schimbi foarte mult. De exemplu, soțul meu s-a căsătorit prima dată la 21 de ani și amândoi și-au dat seama după ceva timp că nu au făcut ceea ce trebuia. Poate fi foarte greu ca doi oameni să încerce să crească în aceeași direcție. Între 20 și 30 de ani crești, te formezi și faci greșeli uriașe.”

Fericitul cuplu are doi copii, pe River Rose, în vârstă de doi ani, și pe Remington Alexander, în vârstă de șase luni. De asemenea, Kelly este și mama vitregă a celor doi copii pe care Brandon îi are din relția anterioară, Seth, în vârstă de 10 ani , și Savannah, în vârstă de 15 ani.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava