Concert pascal
MOPAN Suceava

Michael J. Fox (62 de ani), cunoscut mai ales pentru rolul său din triologia „Înapoi în viitor”, le-a oferit fanilor o apariție surpriză, duminică seară, la Premiile Academiei Britanice de Arte ale Filmului şi Televiziunii (BAFTA). Starul canadiano-american, care suferă de Parkinson, a fost adus în scaun cu rotile pe scenă, în aplauzele colegilor de breaslă, notează click.ro. El a anunțat premiul pentru Cel mai bun film, câștigat de „Oppenheimer”.

Michael J. Fox a fost ovaționat în picioare, iar publicul a fost emoționat până la lacrimi de apariția pe scena Royal Festival Hall, din Londra. Actorul a fost diagnosticat cu Parkinson în anii 1990, iar de atunci s-a retras din lumina reflectoarelor. Avea doar 29 de ani când au început să apară primele simptome, iar boala l-a făcut să își ia adio de la cariera sa de la Hollywood. Oamenii nu l-au uitat, însă! Drept dovadă stă modul în care a fost primit la cea de-a 77-a ediție a Premiilor BAFTA.

Cel care l-a prezentat publicului pe Michael J. Fox, înainte de a urca pe scenă, a fost David Tennant, gazda evenimentului, care l-a descris ca pe o „adevărată legendă a cinematografiei”: „Fundația sa caritabilă a strâns este 2 miliarde de dolari pentru cercetarea bolii Parkinson. Iar el este legendar. A fost Marty McFly în «Înapoi în Viitor»”. Michael J. Fox a prezentat nominalizații pentru Cel mai bun Film: „Cinci filme au fost nominalizate în această seară la această categorie și toate cinci au ceva în comun. Sunt cele mai bune din ceea ce facem. Filmul aduce oamenii împreună. Nu contează cine ești și de unde vii. Acesta este motivul pentru care spunem că cinematografia este magică. Îți poate schimba viața”.

Sursa foto: Facebook

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/michael-j-fox-ovationat-la-premiile-bafta-2341223.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava