Concert pascal
MOPAN Suceava

Romică Țociu (62 de ani) traversează o perioadă plină și benefică din punct de vedere profesional. Îndrăgitul actor este implicat în proiecte frumoase care îl țin foarte ocupat: „Te cunosc de undeva”, acolo unde face echipă bună cu Paula Chirilă, filmează pentru serialul „Bravo, tată!”, tot de la Antena 1 și lista continuă cu nenumărate angajamente profesionale. Cum face față programului încărcat și cât de bine îl înțelege soția sa, Nicoleta, Romică Țociu, a povestit pentru Click!

Click!: Faceți echipă cu Paula Chirilă la „Te cunosc de undeva”!

Echipa cu Paula Chirilă este desăvârșită. De fapt, e prima oară când cântăm împreună, noi am mai avut schech-uri împreună, pentru că am mai fost la foarte multe emisiuni, și la iUmor și la Splash-ul de vară. Am avut bucuria de a avea partitura ei lângă mine, ne înțelegem extraordinar. Paula este o actriță desăvârșită, dar și o colegă pe măsură!

Click!: Deci faceți un duo perfect! 

Facem un duo perfect, pentru că știm să ne acordăm munca în cuplu. Munca în cuplu nu este ușoară, trebuie să te uiți și la partenerul tău și să vezi dacă e bine, dacă are o zi bună, dacă nu, trebuie să i-o faci tu! Eu știu lucrul ăsta pentru că am o experiență de 35 de ani în domeniul ăsta, împreună cu Cornel Palade. Anul ăsta facem 35 de ani de când suntem împreună!

Click!: Merge treaba împreună cu Cornel Palade?

Merge treaba împreună, este ok! Avem evenimente, am proiecte bune, în afară de „Te cunosc de undeva”, sunt și la „Bravo, tată” și traversez o perioadă bună din viața mea!

Sursa foto: Facebook

Citește mai multe EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/romica-tociu-e-pe-cai-mari-ii-merge-bine-pe-plan-2341376.html

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava