Concert pascal
MOPAN Suceava

Fiul lui Michael Jackson, Prince, a publicat un clip video cu tatăl său, după crimele de la școala din Texas. În imaginile postate pe internet, regele muzicii pop e surprins transmițând un mesaj cutremurător încă de acum două decenii, notează click.ro.

19 copii și 2 adulți au fost uciși zilele trecute într-o școală din Texas. Criminalul este un adolescent în vârstă de 18 ani, care și-a cumpărat arme de ziua lui. Tragedia a mișcat tot poporul american, iar fiul legendarului Michael Jackson a ținut să scoată la suprafață mesajul pe care tatăl său l-a transmis în trecut. Avertismentul regelui muzicii pop a fost înregistrat în 2001, cu opt ani înainte de moartea superstarului, conform The Mirror. În videoclip, Michael, plin de amărăciune, afirmă: „cine dintre noi ar fi crezut că sunetul copiilor de la locurile lor de joacă va fi înlocuit de zgomotul armelor în școlile noastre.”

Nenumărați fani și celebrități s-au grăbit să reacționeze la postarea lui Prince Jackson. Sora mai mare a lui Michael Jackson, Latoya a scris că este „atât de tristă” și că postarea trebuie distribuită mai departe, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/michael-jackson-video-emotionant-crima-scoala-sua-636727.html

Michael Jackson, video tulburător postat de fiul său! «A încercat să ne avertizeze», 2.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava