Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute la Braşov s-a desfăşurat Campionatul Naţional de Înot pentru copii de 10-11 ani. La această competiţie au participat 528 sportivi (241 fete şi 287 băieţi) reprezentând 70 cluburi.
CSS-LPS Suceava a fost reprezentată de un lot de 11 înotători: Ştefan Trocin, Cezar Neagu, Paula Boleacu şi Antonia Dattola, la categoria 10 ani şi Paul Panait, Ioana Ursu, Oana Sauciuc, Petriana Popovici, Ingrid Sofronea, Mara Teodorovici şi Delia Ostafi la categoria 11 ani.
Sportivii s-au descurcat admirabil stabilind noi recorduri personale. La sfârşitul întrecerilor echipa CSS-LPS Suceava s-a situat pe locul V în clasamentul general. Este de remarcat faptul că formaţia suceveană a fost pe primul loc la categoria 11 ani fete.
Performera delegaţiei sucevene a fost sportiva Ioana Ursu care a urcat de cinci ori pe podiumul de premiere. Suceveanca a obţinut două medalii de aur în probele de 50 şi 100 metri spate – probe unde a fost la doar 4 zecimi de recordurile naţionale, două medalii de argint în probele de 50 şi 100 metri Liber şi o medalie de bronz în proba de 50 metri fluture. Ioana Ursu s-a clasat pe poziţia a 4-a în proba de 200 metri mixt, pe locul 6 la 100 metri bras şi pe locul 8 în proba de 50 metri bras.
Şi Oana Sauciuc a avut o comportare remarcabilă fiind foarte aproape de medalie în proba de 100 metri spate, ea ocupând locul 4. În probele de 50 metri spate şi în cea de 100 metri bras a ocupat locul 7, respectiv 14. Petriana Popovici s-a clasat a 10-a în proba de 50 metri bras, iar Ingrid Sofronea a ocupat locul 14 în aceeaşi proba de 50 metri bras la categoria fete 11 ani. Ceilalţi sportivi care se pregătesc sub îndrumarea profesorului Cezar Moscaliuc s-au clasat în primii 30 sportivi din ţară.
Ştafeta fetelor de 11 ani de la CSS-LPS Suceava în componenţa Ioana Ursu, Oana Sauciuc, Petriana Popovici şi Delia Ostafi  a obţinut două medalii de argint în probele de 4×50 metri mixt şi 4×50 metri liber.
„Sunt foarte încântat de rezultatele obţinute de aceşti copii extraordinari şi de faptul că munca lor a fost încununantă de succes. Doresc să mulţumesc pe această cale celor care ne sprijină şi ne sunt alături, conducerea Şcolii Gimnaziale nr. 3 Suceava şi a Clubului Sportiv Universitar din Suceava, părinţilor şi psihologului Anda Irina Babău” a declarat profesorul Cezar Moscaliuc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava