Concert pascal
MOPAN Suceava

Mihaela și Cristi Borcea au format un cuplu vreme de 23 de ani și au adus pe lume 3 copii minunați. Anii au trecut, iar Mihaela a reușit să țină piept provocărilor vieții: a devenit o femeie de succes și excelează în mai multe business-uri pe care le are, dar un mare impact în viața ei l-a avut divorțul de fostul soț. Ce stări au măcinat-o și cum a reușit să depășească toate evenimentele negative, a mărturisit ea însăși.

„Căsnicia mea cu Cristi Borcea a fost o perioadă plină de provocări, dar și de oportunități. Am reușit să construim împreună un imperiu”, și-a început destăinuirile Mihaela, potrivit viva.ro, notează click.ro.

Deși căsnicia de 13 ani cu Cristi Borcea a fost plină de încercări, pentru Mihaela divorțul a reprezentat ocazia de a începe un nou și frumos capitol al vieții sale.

„Divorțul de Cristi Borcea, de acum aproape 13 ani, a reprezentat o schimbare radicală în viața mea. După aceasta, am preluat controlul vieții mele și am pornit pe un nou drum. Despărțirea după 23 de ani nu a fost ușoară, dar am depășit această etapă cu determinare și am privit către viitor”, a mai spus aceasta.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/mihaela-borcea-marcata-de-divortul-de-cristi-2345397.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava