• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Răutățile dintre Iulia (35 de ani) și Mihai Albu nu au dispărut nici după aproape patru ani de la divorț. Pentru că cei doi de fiecare dată când au ocazia nu ezită să își arunce săgeți veninoase unul celuilalt, chiar și în public.

Contactat recent de Click!, celebrul designer a mărturisit că fosta lui parteneră de viață găsește tot felul de motive ca fiica lui, Mikaela (7 ani), să nu stea în prezența sa. “De Sărbători, nu mi-am văzut copilul! Doar în Ajunul Crăciunul a venit 15 minute la mine, să îi dau cadoul de la Moșul, și înainte cu o zi a venit zece minute să împodobit bradul, atât.”, a mărturisit acesta.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/mihai-albu-ajuns-sa-isi-vada-fetita-pe-ceas-venit-zece-minute-sa-impodobim-bradul

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava