MOPAN Suceava

Mesajul surprinzător, lansat de soţul vedetei, care te duce inevitabil cu gândul la un iminent divorţ ascunde probleme grave în cuplului Oana Roman-Marius Elisei. Vedeta şi mai tânărul său partener nu se aflau la prima ceartă. Surse apropiate cuplului au povestit că cei doi discutau aprins şi din cauza faptului că lui Marius îi cam plăceau petrecerile şi lipsea de acasă, lucru confirmat şi de fosta sa iubită, potrivit click.ro.

„Marius mi-a trimis un mesaj în aceste zile şi mi-a spus să nu mai vorbesc despre el şi familia lui. Nu are ce să-mi facă pentru că sunt la 2.000 de kilometri de el. Eu nu cred că el o iubeşte pe Oana. A vrut doar faimă. De fetiţă cred că este ataşat. Îşi dorea copii. Şi mie mi-a spus să fac, dar eu nu ştiam dacă vom rămâne împreună şi nu voiam o familie destrămată.”, a spus Florentina Gheorghe, într-o intervenţie telefonică la Antena Stars, conform sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/fosta-iubita-sotului-oanei-roman-da-din-casa-nu-cred-ca-marius-o-iubeste

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava