Concert pascal
MOPAN Suceava

Mihai Albu (60 de ani) are gânduri serioase cu noua sa parteneră de viață. Celebrul designer de pantofi a declarat, pentru Click!, că i-a făcut cunoștință iubitei sale cu fiica lui, Mikaela (13 ani), iar reacția celor două a fost neașteptată.

„Iubita mea a cunoscut-o pe Mikaela și s-au înțeles foarte bine. S-au cunoscut și copiii între ei, pentru că și ea are o fetiță, după cum știți. Totul s-a petrecut recent, nu mai știu să vă zic dacă a fost o săptămână, două, nu mai știu exact. A fost foarte frumos acel moment, noi doi și fetițele noastre care s-au jucat și s-au distrat împreună.”, a declarat Mihai Albu, pentru Click!

Creatorul de pantofi își petrece foarte mult timp alături de actuala parteneră de viață, ies în oraș și se vizitează reciproc, însă nu locuiesc încă împreună. Mihai Albu vrea să ia lucrurile treptat și nu pune presiune pe nimic, mai ales că nu are unde să se grăbească. Vorba aia, înțelegere să fie.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/interviurile-click/mihai-albu-a-prezentat-o-pe-iubita-sa-mikaelei-2227332.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava